محل تبلیغات شما
اگر شما بخش Errorها را کمتر کنید، به طور خودکار قسمت Valid رشد می کند. این موضوع تاثیر زیادی در رتبه سایت شما دارد.
به قسمت پایین صفحه اسکرول کنید. با کادر Details روبه رو می شوید. در مقابل واژه Valid در قسمت Status می توانید Mobile Friendly Pages را مشاهده کنید که در ذیل Type قرار دارد.
Mobile Friendly Pages به صفحاتی اشاره دارد که برای گوشی های همراه بهینه سازی شده اند. در صورتی که بر روی این عبارت کلیک کنید، آخرین بررسی های گوگل از سایت را مشاهده کنید. در قسمت Examples می توانید نمونه هایی از صفحات بهبودیافته خود را در آخرین تاریخ مشاهده کنید.
برای بهبود این صفحه می توانید از ابزارهای طراحی صفحه مثل ویژوال کامپوزر در وردپرس استفاده کنید. در این صفحه بخش Mobile Usability بیش از گذشته بهبود پیدا می کند.
اگر در قسمت Mobile Friendly Pages با پیغام page loading issues روبه رو شدید، به این معناست که فایل های جاوا اسکریپت و یا CSS باعث اختلال در بارگذاری صفحات شده است. پس با برطرف کردن این خطاها می توانید این خطاها را از بین ببرید.

۱.۳ بخش صفحات بهینه موبایلی AMP در Enhancements
نسخه AMP یا Accelerated Mobile Page نسخه کم حجم و بهینه شده صفحات سایت برای نمایش در موبایل هستند. یکی از فواید ساخت AMP برای سایت، قرار گرفتن در بخش پیشنهادات گوگل (Discovery) است.

در سرچ کنسول، پایین Coverage می توانید گزینه impressions را مشاهده کنید اگر مربع کنار آن را تیک بزنید می توانید رابطه نمایش نتایجتان را با وضعیت سلامت AMP چک کنید. اگر AMP را برای وب سایت خود تنظیم کرده باشید، در اینجا می توانید خطاهای موجود در گوگل سرچ کنسول را بررسی کنید. در این بخش از سرچ کنسول می توانید صفحات معتبر AMP را همراه با هشدارها

فراموش نکنید اکنون بخش زیادی از کاربران اینترنتی از طریق گوشی همراه وارد سایت می شوند. اگر سایت متناسب با اندازه موبایل و مرورگر گوشی طراحی نشده باشد، باعث می شود کاربران فوراً سایت را ترک کنند که این موضوع تاثیر منفی روی سئو سایت و برند شما دارد.
نمایی از Mobile Usability در قسمت Enhancements است را در تصویر زیر مشاهده می کنید:

بخش mobile usability در سرچ کنسول

خطاها در Mobile Usability

بخش Error به بررسی خطاهای سایت می پردازد. شما بعد از راه اندازی گوگل سرچ کنسول می توانید هرگونه خطای سایت در گوشی های همراه را بررسی کنید. هر وبمستری باید به خطاهای این بخش رسیدگی کنید. GSC لیست تمامی خطاهای موجود در سایت بر روی گوشی های همراه را برای شما فهرست بندی می کند. همچنین مشکل و علت هر نوع خطا را نیز برای شما مشخص می کند.
این خطاها به طور خودکار برطرف نمی شود. گوگل سرچ کنسول تنها وظیفه اطلاع رسانی را دارد و این شما هستید که با دیدن خطاها باید آن ها را برطرف کنید. تصویر خطاهای Error را در زیر مشاهده می کنید:

ارورهای mobile usabilityدر سرچ کنسولپایین کادر ارورها، می توانید بخش Details را مشاهده کنید. گوگل سرچ کنسول در این قسمت خطاهای مربوط به سایت در گوشی های همراه را برای شما فهر ست بندی می کند. در قسمت TYPE می توانید نوع خطا را مشاهده کنید. خطاها شامل شکل ظاهری نمایش صفحات سایت در گوشی همراه است. شایع ترین این خطاها شامل موارد زیر است:
1- Text too small to read : به این معناست که سایز محتواها برای نمایش بیش از حد کوچک هستند.

۱.۱ بررسی سرعت سایت با بخش Speed
یکی از زیرمنوها در قسمت Enhancements، بخش Speed است. در این قسمت می توانید اطلاعاتی مربوط به سرعت سایت را مشاهده کنید. تصویر آن را در زیر مشاهده می کنید:

بخش enhancements-speed در سرچ کنسولهمانطور که در تصویر مشاهده می کنید، بخش Speed به دو قسمت mobile و Desktop تقسیم می شود. در قسمت موبایل می توانید سرعت سایت خود را طی ۳ ماه گذشته بررسی کنید. در قسمت موبایل هم اطلاعات مربوط به سرعت سایت در دسکتاپ نمایش داده شده است.
اگر بر روی گزینه OPEN REPORT در قسمت بالای کادر در سمت راست، کلیک کنید، صفحه ای شبیه به تصویر زیر برای شما باز می شود:



در قسمت Slow، Moderate و Fast می توانید سرعت بارگذاری URLهای سایت خود را بررسی کنید. بر روی هر گزینه که کلیک کنید، می توانید میزان سرعت تعداد لینک های سایت را مشاهده کنید. در همین تصویر بالا، بر روی گزینه Slow کلیک کردیم و دیدیم که در ماه ژانویه 2020، بیش از 2500 URL به آهستگی عمل کرده اند.

در تصویر بالا مشاهده می کنید که بر روی گزینه Moderate کلیک کردیم. خط یکدست و خوابیده نمودار نشان می دهد URLهای سایت در سه ماه آخر فعالیت هیچ تغییری نکرده اند.

بخش enhancements-speed در سرچ کنسول

در تصویر بالا مشاهده می کنید که بر روی گزینه Fast کلیک کردیم. اما خط خوابیده و مستقیم نمودار بیانگر این موضوع است که سرعت لینک ها در سه ماهه اخیر فعالیت سایت سرعت زیادی نداشته اند.
در ادامه صفحه Speed می توانید یک کادر هم در پایین صفحه مشاهده کنید که روی آن Details یا جزئیات نوشته شده است.

speed details در سرچ کنسولدر قسمت جزئیات می توانید مشکلات مربوط به سرعت سایت را بررسی کنید. در این قسمت به شما می گوید که مدت زمان بارگذاری صفحات سایت در گوشی و دسکتاپ چقدر است. برای مثال در تصویر بالا سرعت لود سایت در موبایل و در بیش از ۳۰۹۸ صفحه، بیش از ۳ ثانیه است.

۱.۲ بخش Mobile Usability در Enhancements
یکی دیگر از قسمت های مهم در آموزش کامل سرچ کنسول، Mobile usability است. حتماً می دانید که گوگل به طراحی سایت برای گوشی های همراه اهمیت زیادی می دهد. در صورتی که سایت شما در گوشی های همراه به خوبی نمایش داده نشود و یا کاربران برای مشاهده این صفحات دچار مشکل باشند، می توانید مشکلات را در این بخش مشاهده کنید.
2- Clickable elements too close together: تیترها و لینک ها خیلی بهم نزدیک هستند.
3- Content wider than screen: محتوا نسبت به اندازه صفحه عریض تر است.
4- Viewport not set: تنظیم صفحه برای بازدید با موبایل، درست انجام نشده است.

بخش valid در Mobile Usability

در بخش Valid می توانید تعداد لینک هایی را که از سایت شما در تلفن های همراه ایندکس شده است، مشاهده کنید. وقتی سایت خود را برای گوشی های همراه بهینه سازی می کنید، میزان این لینک ها افزایش می یابد. تصویر گزارش نمایش موارد درست یا Valid در نتایج گوگل را در زیر مشاهده می کنید:

روش صحیح تعیین و مدیریت بودجه تبلیغات کلیکی گوگل

روش ردیابی نرخ تبدیل در گوگل تبلیغات یا Conversion Tracking

چگونه با تبلیغات کلیکی سرنخ های بیشتری جذب کنیم ؟

سایت ,بخش ,مشاهده ,توانید ,قسمت ,سرچ ,می توانید ,مشاهده کنید ,در قسمت ,های همراه ,مشاهده می ,mobile friendly pages

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

vzprd فرکتال سیب دوربین مداربسته / نصب دوربین مداربسته / صنعت امنیت فیلم سینما رمان محصولات سرمایشی گرمایشی هنر نو nima frontwigs مهاجرت سریع